De vreselijke belevenissen van Barnaby Brocket - Boyne, John, ....-; Jeffers, Oliver, ....-; Fuchs, Elinor, ....- (Amsterdam : Boekerij, 2013)
Barnaby, de jongste zoon van de familie Brocket, is heel anders dan de andere kinderen. Hij loopt niet, hij zweeft. Hij doet heel erg zijn best zich aan te passen aan zijn saaie, alledaagse familie, maar slaagt er niet in. Dan is zijn moeder hem zo zat, dat ze hem wegstuurt.
Leeftijd: 12-13 jaar
Keywords: Anders zijn; Identiteit