Jonas en de visjes van Kees Poon - De Jonge, Harm, ....-; Van der Linden, Martijn, ....- (S.l. : Hoogland & Van Klaveren, 2014)
Wat kun je doen als je je verveelt? Zelf een avontuur bedenken! Jonas ontmoet zo allerlei bijzondere mensen als hij een simpele boodschap moet doen bij de visboer.
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Keywords: Fantaseren