Wervelwind - Umans, Marijke, ....-; Lemmens, Riske, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Bet is een energiek meisje met veel fantasie. Ze is elf en de jongste van een gezin met vijf zussen. Nu ze een tiener is, verandert er heel wat: ze krijgt te maken met verliefdheid, vriendschappen die niet meer hetzelfde zijn etc.
Vormt samen met Wiebelkont (deel 1) en Taterwater (deel 2) een trilogie
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Keywords: Anders zijn; Gezin; Humor