Het rijmt : veel versjes & liedjes 1984 - 2014 - van Lieshout, Ted (Theodorus Adrianus), 1955- (Amsterdam : Leopold, 2014)
Verzameling van grappige, pesterige en opstandige gedichten, versjes en liedteksten uit de afgelopen 25 jaar. Met kunstzinnige kleurenillustraties.
Het rijmt is een verzamelbundel van eerder verschenen werk aangevuld met nog niet eerder gepubliceerde gedichten en liedjes.
Leeftijd: vanaf 10-11 jaar
Keywords: Poëzie -- Kinderen (0 tot 12 jaar).