Gruwelijke rijmen - Dahl, Roald, 1916-1990; Blake, Quentin, 1932- (Utrecht : De Fontein, 2012)
Dahl schreef zijn eigen variant op bekende sprookjes als Assepoester, Sneeuwwitje en Roodkapje. Die van hem zijn een stuk angstaanjagender. Assepoesters prins onthooft haar boze stiefzusters en Roodkapje maakt van de wolf een bontjas.
Jubileumeditie 30 jaar
Keywords: Sprookjes