Zweeds leer je zo! - Murail, Marie-Aude, ....-; Gerrits, Eliane, ....-; Linn, Stella Irene, 1961- (Haarlem : Gottmer, 2013)
Jan-Willems ouders vinden een vakantie op een Franse camping een goed idee. Op die manier zullen hij en zijn zusje snel vlot Frans leren spreken. Jan Willem heeft er niet zo'n zin in. Op de camping aangekomen sluit hij, tot zijn eigen verbazing, snel vriendschap met een leeftijdsgenootje en breidt hij in een mum van tijd zijn talenkennis uit.
Lettertype dyslexie
Leeftijd: 7-8 jaar (makkelijk lezen)
Keywords: Fantaseren; Humor; Kamperen; Taal