Thinking in new boxes : een nieuw paradigma voor creativiteit - De Brabandere, Luc, 1948-; Iny, Alan, ....- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Wanneer u uw organisatie wilt laten groeien, dan is verdergaan op de ingeslagen weg niet de juiste strategie. In een tijd van steeds snellere verandering is het zaak om voortdurend een stap voor te blijven. Out of the box denken is niet genoeg. U zult in nieuwe boxes moeten gaan denken. De internationale bestseller 'Thinking in new boxes' werpt een nieuw licht op creativiteit, gevat in vijf basisprincipes: daag gangbare perspectieven uit, onderzoek wat mogelijk is, bedenk veel nieuwe en spannende ideeën, evalueer en selecteer de ideeën die tot doorbraken zullen leiden, en blijf meedogenloos kritisch. 'Thinking in new boxes' is een innovatief boek dat u helpt om zekerheden voortdurend in twijfel te trekken, en daardoor succesvol te zijn.
Thinking in new boxes