Olivier en de dwaaleilanden - Reeve, Philip, ....-; McIntyre, Sarah, ....-; Hessels, Sandra C., ....- (Utrecht : Veltman, 2013)
De ouders van Olivier (10) zijn ontdekkingsreizigers. Tijdens hun onderzoek naar de Dwaaleilanden zijn ze verdwenen. Olivier gaat op zoek, maar wordt tegengewerkt door de gemene Dominique van Tastique.
Leeftijd: vanaf 7 jaar (makkelijk lezen)
Keywords: Avonturen