De avonturen van Kapitein Onderbroek - Pilkey, Dav, ....-; Veldkamp, Tjibbe Anne, ....- (Utrecht : De Fontein, 2012)
Sjors en Harold maken strips over de superheld Kapitein Onderbroek. De schooldirecteur is daar niet blij mee. Wanneer de vrienden hem proberen te hypnotiseren, gaat er iets mis: de directeur verandert écht in Kapitein Onderbroek.
Leeftijd: vanaf 8 jaar (makkelijk lezen)
Keywords: Humor