Meneer Stink - Walliams, David, ....-; Blake, Quentin, 1932-; Vanbrabant, Roger, ....- (Hasselt : Clavis, 2014)
Chloe (12) raakt bevriend met een zwerver. Ze laat hem stiekem in hun schuurtje wonen. Maar dan blijkt dat de zwerver een geheim heeft.
Leeftijd: vanaf 9 jaar (makkelijk lezen)
Keywords: Daklozen; Humor; Mysteries; Vriendschap