How blogs work : tips & tricks voor beginnende en ervaren bloggers - Duval, Stephanie, ....- (Tielt : Lannoo, 2014)
Hét bloghandboek van topblogster Stephanie Duval Droom je van een eigen blog? Of wil je de stap zetten van hobbyblogger naar professionele blogger? Dan zet dit boek je op weg. Journaliste Stephanie Duval (www.70percentpure.be) blogt al meer dan tien jaar. Voor dit boek putte ze uit haar eigen ervaring en ging ze te rade bij topbloggers in binnen- en buitenland. Het resultaat is een inspirerend boek vol praktische tips & tricks die je helpen om van je blog een sterk merk te maken.
Keywords: Blogs