Roodkapje was een toffe meid : stoere sprookjes om te rappen - Huiberts, Marjet, 1960-; Panders, Wendy, ....-; Jellema, Joost, ....-; Linger, Benaïssa, ....- (Haarlem : Gottmer, 2011)
Roodkapje wordt gered door een knappe Turk en Hans is een mietje, maar Grietje is cool. Eigentijdse bewerking op rijm van zeven bekende sprookjes met grote grappige kleurenillustraties. Met gerapte liedjes en karaokeversies op cd.
Doelgroep: 6 t.e.m. 11 jaar (makkelijk lezen)
Keywords: Humor; Liedjes; Rap (popmuziek).; Sprookjesfiguren