Mevrouw Wit Konijn - Bachelet, Gilles, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Leuven : Davidsfonds /Infodok, 2014)
Mevrouw Wit Konijn, de vrouw van de altijd gestreste meneer Wit Konijn uit Alice in Wonderland, beschrijft in haar dagboek hoe een ‘normale' dag er voor haar uitziet. Groot prentenboek met grappige, gedetailleerde kleurenillustraties.
Leeftijd: vanaf 5 jaar (makkelijk lezen)
Keywords: Alice in Wonderland; Humor; Lewis Carroll