Enscène@vosplanches, spelenderwijs Frans leren : verbes et mots. ([S.l.] : De Boeck, 2008)
Speldoos met educatief bordspel voor in de klas. De speldoos bevat 4 spelletjes. 1) les infinitifs en action (79 kaarten) 2) les verbes en action (54 kaarten) 3) la piste des verbes/Le parcours des verbes, 4) la finale (twee doosjes met 6x18 kaarten). Herhaling van de volledige leerinhoud voor de eerste graad.
Twee tot zes spelers
Speelduur: 15' tot 45'
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Frans -- Secundair onderwijs