Fit met apps & wearables - Van der Zwaag, Gonny, ....- (Amsterdam : Fast Moving Targets, 2014)
Dit is jouw moment om sneller en slimmer fit te worden! In Fit met apps lees je hoe je met slimme apps en wearables je doelen sneller bereikt. Ben je al maandenlang bezig om fitter te worden en schiet het maar niet op? Wil je afvallen, je sportprestaties verbeteren of gezonder leven, maar heb je geen idee of je wel voortgang boekt? Dan is het tijd om het slimmer aan te pakken! Gonny van der Zwaag legt je uit welke apps, wearables en andere tools je kunnen helpen om je activiteiten meetbaar te maken.
Keywords: Apps; Gezondheid; Sport; Training