Sportgericht : vakblad voor training, onderwijs en wetenschap. (Boskoop : Sportgericht, 2003)
Sportgericht biedt zes keer per jaar een vakblad vol met kennis, inspiratie, ideeën en inzichten. Elk nummer staat vol met up-to-date artikelen over de (wetenschappelijke) onderbouwing en praktische toepassing van methoden en technieken in sport, fitness, revalidatietraining en bewegingsonderwijs. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied en laat je uit de eerste hand informeren door experts. Stimuleer jezelf elke twee maanden met een nieuw nummer van Sportgericht om 'bij te blijven', om beter te worden in je vak of om efficiënter en effectiever te kunnen werken.
Ondertitel varieert
Tot 2007 uitg. door: Isidoro (Olst)
Verschijnt tweemaandelijks
Voortzetting van: Richting & sportgericht: vakblad voor training, onderwijs en wetenschap (1991 - 2002)
Keywords: Fitness; Revalidatie; Sportonderwijs; Sporttijdschriften