AVI binnenstebuiten : veelgestelde vragen over de nieuwe AVI-procedure in Vlaanderen. - Coppens, Lieven, ....-; Goedemé, Jef, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2010)
In AVI Binnenstebuiten vind je de meest gestelde vragen over de nieuwe AVI-procedure in Vlaanderen, mét antwoorden. De antwoorden leren je hoe de puzzel in elkaar zit en hoe je best kunt omgaan met de vernieuwde DMT en AVI-toetskaarten en met de toetsen Technisch lezen. Het nieuwe systeem wordt hier op een heldere en objectieve manier ontrafeld. (Bron: www.abimo-uitgeverij.be)
Algemeen - Cito Leestechniek - Cito Leestempo - AVI-toetskaarten - Cito Drie-Minuten-Toets