Kennismakingskaarten : de manier om elkaar goed te leren kennen - de Roy, Axelle, ....- (Zaltbommel : Thema, 2015)
Iedere training start met een kennismakingsrondje. Dat is niet voor niks, want als mensne elkaar (een beetje) kennen, voelen ze zich veiliger. En veiligheid is een van de basisvoorwaarden om te leren. Deze kaarten laten mensen op een originele, speelse en toegankelijke manier met elkaar kennismaken. Tegelijkertijd bieden ze ingang om diepere lagen aan te boren. Door deze kaarten te gebruiken leren de deelnemers van een training elkaar (én zichzelf) op een andere manier kennen!
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Gezelschapsspellen