No-nonsense : brains, heart, guts : troeven van de manager - De Coster, Michel, ....- (Leuven : LannooCampus, 2012)
Een goede manager beschikt volgens De Coster over drie eigenschappen: brains, heart and guts. ‘Brains' verwijst naar het verstand: het analytisch vermogen, het gebruik van feiten en cijfers, het gestructureerd en georganiseerd werken. ‘Heart' zijn de communicatieve, gevoelsmatige capaciteiten. ‘Guts' staat voor durf en intuïtie.
Keywords: Leidinggeven; Management