Octopus verkeersland voor kleuters : verkeerseducatie voor kleuters : vertelplaten. (Berchem : Octopusplan, 2011)
- Thema's :Octopus op de stoep - Octopus op de stoep - Octopus en het zebrapad - Octopus wordt gezien in het verkeer - Octopus in de auto en in de bus - Octopus leert de verkeersborden - Octopus kijkt en luistert naar het verkeer - Octopus achter op de fiets - Octopus fietst - Octopus en de verkeerslichten - Octopus kent de politieman en de gemachtigd opzichter.
Doos deel 2: 5 verhalen (10 vertelplaten per verhaal)
Didactisch materiaal.
Keywords: Verkeersopvoeding -- Kleuters