Octopus verkeersland voor kleuters : verkeerseducatie voor kleuters : leidraadmap voor de leerkracht - Heylen, Lies, ....-; Buyle, David, ....-; Janssens, Laura, ....- (Berchem : Octopusplan, 2011)
Thema's : Octopus op de stoep - Octopus op de stoep - Octopus en het zebrapad - Octopus wordt gezien in het verkeer - Octopus in de auto en in de bus - Octopus leert de verkeersborden - Octopus kijkt en luistert naar het verkeer - Octopus achter op de fiets - Octopus fietst - Octopus en de verkeerslichten - Octopus kent de politieman en de gemachtigd opzichter.
Ringmap met 10 leidraad-fiches
Keywords: Verkeersopvoeding -- Kleuters