Professionele communicatie - Knispel, Karen, ....- (Amsterdam : Pearson Benelux, 2015)
Professionele communicatie combineert mondelinge vaardigheden en schriftelijke vaardigheden in de zakelijke communicatie met een sterke pedagogische inslag; veel oefenen, veel opdrachten en veel voorbeelden. Verdeeld over drie toegankelijk geschreven modules wordt in het handboek een brede basis gelegd. In plaats van het bespreken van communicatiestrategieën, richt het boek zich juist van het begin af aan op de startende professional met onderwerpen als ‘professionele houding' en ‘zakelijke etiquette'. Na deze inleidende module worden mondelinge communicatie en schriftelijke communicatie uitvoerig behandeld. De basiselementen van professionele communicatie worden in dit handboek op aantrekkelijke wijze gepresenteerd, dankzij de talloze afbeeldingen, illustraties en voorbeelden.
Keywords: Communicatie