Francofan : start : guide - De Bondt, Kennet, ....-; Desmet, Heidi, ....-; Januarius, Danny, ....- (Mechelen : Plantyn, 2015)
FrancoFan is een communicatieve methode Frans voor kinderen van de tweede en de derde graad in de lagere school met de nadruk op luisteren, spreken en lezen. Schrijven en grammatica staan in dienst van het communicatieve. Vernieuwende communicatieve technieken.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs