Dit ben jij! - de Jongh, Aimée, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
Deze bundel bevat korte stripverhalen op leesniveau AVI 2. Het tweede deel in een nieuwe stripreeks voor beginnende lezers. Heerlijk leesplezier voor wie pas kan lezen! Vanaf 6 jaar. Kito het konijn en Boris de beer zijn dikke vrienden. Ze beleven vele avonturen in het bos. Ze zijn steeds te vinden voor een grapje. Maar ze staan ook altijd klaar om een dier in nood te helpen. In dezelfde reeks: 'Kito en Boris'.
Keywords: Dieren; Humor; Stripverhalen