Speel je mee? - De Jongh, Aimée, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2015)
Het derde deel in een grappige stripreeks voor beginnende lezers. Kito het konijn en Boris de beer zijn dikke vrienden. Ze beleven vele avonturen in het bos. Ze maken graag grapjes. Maar ze staan ook steeds klaar om een dier in nood te helpen.
Keywords: Dieren; Humor; Stripverhalen