Handboek.Social : social business en Social media marketing - Petersen, Patrick, 1951-1997 (Amsterdam : Adfo Groep, 2015)
Het Handboek.Social gaat over Social business en Social media marketing. Het boek neemt je mee van strategie, transitie, cultulere impact, sociologie, consumentengedrag naar een praktische social media marketingcampagne. Inhoud 1. Sociologie, sociaal gedrag, mediakader & ontstaan Social Media 2. Het succeskader: de cultuur, de social business en de transitie 3. Social media marketing doelen, modellen en conversie 4. De engagementfactor en social pr 5. De harde link tussen social media en contentmarketing 6. Social media campagnes b2b en b2c 7. Meetbaarheid social media en tools 8. Het social media plan: stap voor stap! Cases: Onder andere Beeckestijn Business School, HMH/Livenation, Ford, Adformatie, Bouwfonds, BLG wonen, AtMost(TV), Festivak.
Keywords: Marketing : social media