COTAN documentatie. (S.l. : s.n.)
De Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) beoordeelt psychodiagnostische instrumenten die in Nederland worden uitgegeven en bij de COTAN ter beoordeling aangeboden. In de online COTAN Documentatie kunt u al deze COTAN-beoordelingen en bijbehorende informatie gemakkelijk terugvinden en raadplegen.
Keywords: Psychologische tests; Psychodiagnostiek; Gidsen