Vincent, het ongeduldige kuikentje - Robberecht, Thierry, 1960-; Loufane, ....- (Wommelgem : Van In, 2013)
In het ei is Vincent al een erg ongeduldig kuikentje. Hij kan niet wachten om er uit te komen, om wormen te eten in plaats van graantjes, om met zijn broertjes en zusjes naar school te gaan. Maar dan gaat het fout.
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Keywords: Kippen; Ongeduldig zijn