Succes@hogeronderwijs. - Vanhoudt, Joke, ....-; Dienst Studieadvies KULeuven (Averbode : Altiora, 2013)
Met Succes@hogeronderwijs heeft elke student een handige tool in handen om van leren in het hoger onderwijs een succes te maken. De zeven katernen van Succes@hogeronderwijs gaan in op alles wat daarbij komt kijken: Hoe kun je de juiste balans vinden tussen studeren en ontspannen? Hoe vind je een gepaste studiemethode? Hoe schrijf je een wetenschappelijke tekst? Hoe "overleef" je de blokperiode en de examens? Maar ook: hoe zorg je voor een gezonde geest in een gezond lichaam? Waaraan moet je denken als je werken en studeren wilt combineren? Welke rol kun je als ouder spelen?
7. Supporteren voor je student
Keywords: Studiebegeleiding -- Hoger onderwijs; Studiekeuze; Studiemethodes; Studievaardigheden -- Hoger onderwijs