Le français avec... des jeux et des activités : niveau pré-intermédiaire - Tibert, Simonne, ....- (Recanati : ELI, 2003)
Dit motiverend activiteitenboekje bestaat uit drie volumes, met elk veertien thema's met twintig geïllustreerde woorden. Leerlingen worden spelenderwijs gestimuleerd om hun kennis en lexicale structuren uit te breiden met behulp van een heleboel toffe spelletjes.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs