Jeux en ... scène! : jeux de rôle pour la classe de français. - Lozano, Patti, ....-; Gaultier, Renée, ....- (Recanati : ELI, 2003)
12 geïllustreerde grappige verhalen vormen de basis voor rollenspellen in de klas. Ze bevatten samenvattingen, woordenschat en vraagstellingen. Elk verhaal kan bovendien uitgewerkt worden tot toneeltjes, discussies en quizzen.
Doelgroep: 4de t.e.m. 6de leerjaar
Keywords: Frans -- Basisonderwijs; Rollenspel -- Kinderen