Jeugdvolleybal : aangepaste spelvormen voor club en school : Deel 1 - Rousseaux, Emile, ....-; Rutten, Jos, ....-; Spaenjers, Marc, ....- (Vilvoorde : Vlaamse Volleybalbond, 2014)
Deze volleybal-bijbel vormt een onmisbare schakel voor trainers en leerkrachten die op zoek zijn naar een realistische toepassing van de spelniveaus 1 tegen 1 en 2 tegen 2 kortom een geïntegreerde aanpak !(website uitgever)
Keywords: Volleybal