Spelenderwijs volleybal 1 tegen 1 - Rutten, Jos, ....- (Kinrooi : Jos Rutten, 2010)
Dit boek gaat over jeugdvolleybal en is bedoeld als gids en ideeënboek voor trainers, leerkrachten en studenten Lichamelijke Opvoeding. Dit boek biedt 35 voorbeeldlessen en -trainingen aan die onmiddellijk toepasbaar zijn in school of club. Alle lessen en trainingen zijn uitgewerkt voor de spelgroep 1 met 1 en 1 tegen 1 voor volgende technieken: vangen en werpen, toets, onderarms, slaan. Voor elke techniek worden diverse lessen en trainingen aangeboden die evolueren volgens de spelniveaus. De oefenstof in elke les en training is progressie uitgewerkt rond een thema zowel in het algemeen als het specifiek gedeelte en leidt tot een of meerdere spelvormen. (Bron: covertekst)
Keywords: Volleybal