Procesoptimalisatie in de publieke sector - Brandt, Geert, ....-; Peirs, Ann, ....- (Brugge : Die Keure, 2015)
Een boek op maat van de publieke sector met een vernieuwende aanpak voor procesoptimalisatie: •Focus op de klanten en zijn behoeften •Nadruk op de voordelen van een optimalisatieproject •Belang van objectieve metingen, diagrammen en observaties.
Keywords: Procesoptimalisatie -- Publieke sector; Organisatiekunde -- Publieke sector