Sportaccom : vakblad voor beleid, managament, realisatie en exploitatie. (Nieuwegein : Arko.)
Sportaccom is het magazine voor realisatie, beheer en onderhoud van sportaccommodaties. Een praktisch tijdschrift dat u op de hoogte houdt van alle waardevolle informatie over sportaccommodaties. Zowel informatie over ontwikkelingen en bouwtrends in binnen- en buitenland, onderhoud en exploitatie van sportaccommodaties als interessante berichten over nieuwe producten en diensten worden behandeld. Het is een dynamisch blad met interessante artikelen, geschreven door professionele journalisten, en is van grote praktische waarde. Dit vakblad wordt uitgegeven in samenwerking met ISA Sport. Sportaccom richt zich op gemeenten (gemeentewerken, sportzaken), sportaccommodaties (beheerders en managers), sportbonden (technische dienst), bouwbedrijven, toeleveranciers, architecten en opleidingsinstituten.
Verschijnt 4 maal per jaar
Samensmelting van : Sportaccomodatie TM : Aanleg, onderhoud, exploitatie; en : Sportcomplex
Voortzetting van: Technische mededelingen / Nederlandse Sport Federatie. Afdeling Sportaccommodaties. - Arnhem
Keywords: Sportinfrastructuur; Sporttijdschriften