Het gat in de haag : [het grote verhalen- en activiteitenboek voor de ... kleuterklas] - Van den Bossche, Freya, 1969-; Sauviller, Luc, ....-; De Kimpe, Joke, ....- (Brugge : Die Keure, 2013)
Het gat in de haag helpt je om op een speelse manier de sociale vaardigheden van je kleuters te trainen. De aanpak integreert ook de inzichten van meervoudige intelligentie. De hoofdrol is weggelegd voor 8 kleurrijke groenten met elk hun eigen karakter. Voor je kleuters zijn dit herkenbare figuren waar ze meteen dol op zullen zijn.
Keywords: Sociale en emotionele vorming -- Kleuteronderwijs; Sociale vaardigheden -- Kleuteronderwijs