Het boek zonder tekeningen - Novak, B. J., ....-; Vanden Heede, Sylvia, ....- (Tielt : Lannoo, 2015)
Uniek, eigenzinnig en hilarisch: het eerste prentenboek zonder prenten Dacht je dat een boek saai is als er geen tekeningen in staan? Dan heb je dat mis. Want dit boek met niks dan woorden is NIET saai. Vraag maar of iemand dit voorleest. Pas op: elk woord moet luidop gelezen worden. Ook een woord als BLORK of BLURF. Zelfs als er staat: 'Ik ben een aap.' Wie dit boek voorleest, wordt op slag een KOMIEK. Je publiek komt niet meer bij van het lachen. Wees dus gewaarschuwd! (flaptekst)
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Geluiden; Humor; Taal