Moet je doen : beeldende vorming : groep 1-2 : kijkboek. - De Groot, Ino, ....-; Hunziker, Martin, ....-; van Baaren, Rolanda, ....-; Van Dijk, Patricia, ....- (Utrecht/Zutphen : ThiemeMeulenhoff, 2007)
In het kijkboek staan alle kunstwerken die in de lessen gebruikt worden.
Hoort bij de gelijknamige handleiding
Keywords: Beeldende vorming -- Kleuteronderwijs