Moet je doen : beeldende vorming : kijkboek. (Utrecht/Zutphen : ThiemeMeulenhoff, 2007)
In het kijkboek staan alle kunstwerken die in de lessen gebruikt worden.
Hoort bij de gelijknamige handleiding
Doelgroep: 1ste tot 6de leerjaar (Nederland: groep 3-8)
Keywords: Beeldende vorming -- Basisonderwijs