Stagelopen in stappen : handboek voor stages in het hoger onderwijs - Haag, Esther, ....- (Den Haag : Boom Lemma, 2010)
Stagelopen in stappen is geschreven vanuit de dagelijkse praktijk. Waar lopen studenten tegenaan als ze voor het eerst gaan nadenken over de functies die ze met hun studie kunnen gaan vervullen? Hoe vind je een droomstage? Kun je een bedrijf zomaar benaderen of moet er eerst een vacature zijn? Wie moet je benaderen, en hoe? Stuur je een e-mail of kun je ook bellen? Hoe weet je wat voor soort opdracht de docent zal goedkeuren? En hoe regel je dat in een contract? Wie betaalt de extra onkosten en hoe weet je of je de taal van de organisatie voldoende spreekt? Dit alles en meer vind je in Stagelopen in stappen.
Keywords: Stages -- Hoge onderwijs -- Nederland