Hulpwaaier dyscalculie : tips en strategieën bij de hand - Naaktgeboren, Marjolein, ....-; Prins, Sonja, 1912-2009 ([Huizen] : Pica, 2014)
Ondanks het feit dat dyscalculie minder bekend is dan andere leerproblemen, komt het bij ongeveer 3% van de leerlingen voor (...) Het onderwijs speelt een cruciale rol in het voortraject naar de diagnose van dyscalculie. De Hulpwaaier Dyscalculie is een handig naslagwerk voor scholen, professionals of voor gebruik thuis. In overzichtelijke secties worden onderwerpen als de signalering, werken naar een diagnose en adviezen na de diagnose op een rijtje gezet. Ook worden er tips en adviezen gegeven over effectieve hulpmiddelen, bruikbare apps en een uitgebreide literatuurlijst met aanvullende informatie.
Keywords: Dyscalculie