Hé, ik daar...?! : ontdek en ontwikkel je persoonlijke kernkwaliteiten met het kernkwadrant - Ofman, Daniel, 1949- (Utrecht : Servire, 2013)
Wist je al: dat iedereen van nature een aantal kernkwaliteiten heeft?; dat jouw kernkwaliteiten alles 'kleuren' wat je doet en ziet?; dat je kernkwaliteiten jouzelf en anderen inspireren?; dat problemen vaak ontstaan door onbalans van kernkwaliteiten?; dat inzicht in je kernkwaliteiten zulke problemen snel kan oplossen?; dat het kernkwadrant jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen direct zichtbaar maakt? In zijn bestseller Bezieling en kwaliteit in organisaties introduceerde Daniel Ofman in 1992 het kernkwadrant, waarmee de kernkwaliteiten van teams en personen handig kunnen worden vastgesteld. De methode sloeg enorm aan en talloze bedrijven en organisaties hebben er sindsdien baat bij gehad. Dat het kernkwadrant écht werkt, is door die praktijkervaring ruimschoots bewezen! Het kernkwadrant vormt de basis voor een nieuwe weg naar persoonlijke groei. Met dit e-book kun je zelf je eigen kernkwaliteiten ontdekken. Snel, effectief en makkelijk! Daniel Ofman is managementcoach, consultant en oprichter van het adviesbureau Core Quality. Hij ontwikkelde het succesvolle en veelvuldig gebruikte kernkwadrant. (flaptekst)
Keywords: Persoonlijkheidsleer