Taal > Spelling. (Wommelgem : Van In, 2008)
Speelse oefeningen die perfect aansluiten bij de leerstof op school. De Spellingoefenboeken staan boordevol spellinguitdagingen die in een bepaald leerjaar aan bod komen. Alle oefeningen werden geschreven door de auters van de succesvolle methode Tijd voor taal - Spelling, maar zijn methodeonafhankelijk. Op elke pagina is het spellingdoel aangegeven Spellingregel vergeten? Onderaan elke pagina staat een tip. Een handig overzicht van alle tips per Spellingoefenboek Rustige, overzichtelijke bladspiegel Met oplossingen achteraan voor zelfcontrole.
Keywords: Nederlandse spelling; Spelling -- Basisonderwijs