ProFFF : tijdschrift van de Belgische Vereniging Leraren Frans - Vlaamse Gemeenschap. - Belgische vereniging leraars Frans (Vlaamse Gemeenschap) (S.l. : Belgische vereniging leraars Frans (Vlaamse Gemeenschap))
ProFFF wil u informeren, culturele agenda's voorstellen, u zin geven om een mooie en boeiende regio in Frankrijk of ergens anders in de francofone wereld te ontdekken, u collega's doen ontmoeten, u kennis laten maken met vernieuwende en interessante didactische projecten, u nuttige tips, apps en voorbeelden van goede praktijk aanreiken, leuke leestips voor u en uw leerlingen aanbieden, boeiende en leuke films en strips voorstellen, interviews met personaliteiten op het terrein van het onderwijs Frans als vreemde taal publiceren, Voor elk wat wils dus!
Voortzetting van: Cahiers F : didactisch tijdschrift Frans vreemde taal
Keywords: Frans -- Secundair onderwijs -- Tijdschriften