Rekenbeestje 1 - Cleve, Dorine, ....- (Brugge : Die Keure, 2013)
Het rekenbeestje oefent en differentieert getalbegrip tot 3 of tot 6 en ruimtelijk inzicht.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Getallen; Rekenen -- Kleuteronderwijs; Wiskunde -- Kleuteronderwijs