Rekenbeestje 3 - Cleve, Dorine, ....- (Brugge : Die Keure, 2014)
Een spel dat focust op het vergelijken van hoeveelheden en het gebruiken van hoeveelheidsbegrippen
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Rekenen -- Kleuteronderwijs; Wiskunde -- Kleuteronderwijs