Rekenbeestje 2 - Cleve, Dorine, ....- (Brugge : Die Keure, 2014)
Het rekenbeestje oefent en differentieert kleurenbegrippen, patronen en visuele discriminatie.
Een spel dat focust op visuele rekenvoorwaarden van kleuters
De speeldoos bevat: 5 dobbelstenen,1 stickervel, 1 handleiding, 24 patroonkaarten, 2 sets van 4 x 16 vissenkaarten, 10 poezenkaarten, 6 zoekkaarten.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Rekenen -- Kleuteronderwijs; Wiskunde -- Kleuteronderwijs