Schrijfbeestje 1 - Cleve, Dorine, ....- (Brugge : Die Keure, 2013)
Het schrijfbeestje oefent en differentieert voorbereidend schrijven.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Motoriek -- Kleuters; Voorbereidend schrijven