Taalbeestje 1 - Cleve, Dorine, ....- (Brugge : Die Keure, 2012)
Het taalbeestje oefent en differentieert rijmen, samengestelde woorden maken, woorden met dezelfde beginletter zoeken en splitsen van woorden in woordstukken.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Taalontwikkeling -- Kleuters