ADHD bij volwassenen : leven met eigenwijze hersenen - Borms, Gil, ....-; Stes, Steven, ....-; Van Den Heuvel, Ria, ....- (Tielt : Lannoo, 2009)
Deze basisgids zet heel wat belangrijke informatie en praktische tips op een rij. Wat houdt ADHD bij volwassenen precies in? Is medicatie altijd nodig? Welke mogelijke behandelingen zijn er? Wat zijn de gevolgen voor persoonlijke relaties? En hoe kun je problemen op het werk opvangen?
Keywords: ADHD -- Volwassenen